Home/Code Hero ediția 1 – Înscrie-te ca voluntar

SPRIJINĂ COPIII SĂ CONTINUE ÎNVĂȚAREA!

În această perioadă delicată din punct de vedere al sănătății, distanțarea fizică este obligatorie. Din nefericire, această măsură implică și închiderea școlilor, ce cauzează întreruperea educației, atât de importantă la vârsta copilăriei.

Există totuși soluții. Soluția noastră este Code Hero, un club de programare online gratuit, prin care copiii între 9 și 13 ani atât din mediul urban cât și rural, atât din învățământul de masa cât și înscriși la centrele pentru elevi cu deficiențe de auz, să își dezvolte aptitudini esențiale și acum când clasele sunt goale.

Dacă ești profesionist IT sau student la o facultate tehnică, poți deveni tu însuți un Code Hero, înscriindu-te ca voluntar mentor. Ce trebuie să faci este să predai noțiuni de programare în Scratch, de acasă, timp de 50 de minute pe săptămână. Ai nevoie de un calculator cu o conexiune bună la internet și dorința de a produce o schimbare pozitivă.

Ce trebuie să cunoști:

  • Vei folosi Scratch (platformă dezvoltată de MIT Media Lab) și Creative Computing Curriculum (programă creată în cadrul Harvard Graduate School of Education).

  • Ora va fi stabilită împreună cu copiii

  • Vei primi un playbook cu toate informațiile necesare

  • Îți oferim un training de pedagogie în care vom aborda metode specifice fiecărei grupe de elevi

  • Vei avea între 3 si 6 copii, de aceeași vârstă și de același nivel în Scratch

Completează formularul pentru înscriere!

Următoarea rundă de cursuri va începe în luna Septembrie a acestui an. Trimite-ne detaliile tale mai jos pentru a fi în baza noastră de date și te vom contacta cu detalii despre următorii pași în luna August.

Please enter your email, so we can follow up with you.