Alege să susții accesul la educația digitală

Împreună, putem duce o educație incluzivă și de calitate la fiecare copil român care are nevoie de ea pentru un trai mai bun

Un singur gest de sprijin poate schimba o viață

Deși știm că educația este cheia pentru a pune capăt sărăciei, educația relevantă pentru locurile de muncă din viitor rămâne o provocare pentru România. Cu 1 din 3 români având competențe digitale de bază, ne situăm din nou pe ultimul loc în clasamentul UE în ceea ce primește integrarea digitală. Cu aproape 1 din 3 copii expuși riscului de sărăcie și excluziune socială, viitorul nu arată tocmai înfloritor.

Suntem o organizație non-profit care organizează cursuri online de programare pentru copii cu ajutorul donațiilor și granturilor. Ne dorim să dezvoltăm cât mai multe cursuri pentru a ajuta copiii să fie mai pregătiți pentru meseriile viitorului, însă avem nevoie de ajutor. Puteți susține misiunea noastră prin a dona folosind formularul alăturat.

Vom folosi donațiile pentru:

  • Crearea unei platforme online unde copiii și mentorii pot accesa cursurile, iar părinții pot monitoriza progresul copiilor lor.
  • Dezvoltarea a mai multor cursuri cu limbaje de programare diferite, atât pentru începători cât și pentru avansați.