UN SEMN POATE SCHIMBA O VIAȚĂ.

Dezvoltarea educației și a tehnologiei într-un mod care să susțină incluziunea și diversitatea a fost o provocare cu care ne confruntam înainte de contextul pandemic. Acum, doar a devenit esențială. Dar avem nevoie de tine. Deoarece cu ajutorul tău, putem schimba viitorul copiilor surzi din România.

Tu poți citi această propoziție?

Sute de copii surzi din România nu au acest privilegiu.

468 copiii surzi nu au o educație incluzivă și accesibilă.

291 dintre ei nu au acces la educație online: nu au dispozitiv sau conexiune la internet.

Împreună, putem face educația accesibilă și tehnologică incluzivă pentru fiecare copil surd român.

Tot ce trebuie să faci este să donezi un dispozitiv hardware, completând formularul de mai jos.

0
copii surzi
0
fără acces
0
an terminal

Fă un semn.

Și noi te învățăm limbajul semnelor într-un curs online.

Este mult mai ușor decât crezi! Pentru că limbajul ne modelează realitatea. Noi definim lucrurile din jurul nostru prin crearea de simboluri.

Acesta este semnul pe care l-ai așteptat. Nu există nici unul mai puternic decât realitatea.

Dacă dorești să donezi mai multe dispozitive, te rugăm să folosești acest spațiu pentru a ne spune despre FIECARE dintre ele. Exemplu: Laptop ASUS X509JA

Alătură-te campaniei noastre și fii conștient de limba ta.

DESPRE CARTEA DALIEI

La Cartea Daliei credem în puterea transformativă a educației. Atunci când aceasta pregătește pentru viitor, elevii dobândesc independența de a-și urma visurile fără compromis. Atunci societatea devine scena pe care își pot manifesta abilitățile în folosul tuturor și prospera cu adevărat.

Misiunea noastră este de a oferi oportunități pentru dezvoltarea abilităților necesare în viitor tuturor copiilor din România, indiferent de mediu, de gen, sau dizabilitate. Până în prezent, 2549 de elevi de la 51 de școli au beneficiat de pe urma programelor pe care le desfășurăm și 295 de voluntari au produs o schimbare în bine.

Proiect finanțat prin: